CoreApt Oy on 18.11.2010 avattu, tietokoneisiin, niiden oheislaitteisiin ja ohjelmistoihin perehtynyt huolto- ja myyntiliike Nivalassa.

Liikkeemme sijaitsee aivan Nivalan keskustassa, tuulimyllypuiston vieressä. Tuulimyllypuiston tunnistaa tietysti komeasta punaisesta tuulimyllystä, kuin myös Miina Äkkijyrkän suunnittelemasta, graniitista ja pronssista valmistetusta Tillaripatsaasta (lypsäjäpatsas). Sisäänkäynti on Olkkosentien ja Seuratien puoleiselta kulmalta. Hyviä naapureitamme ovat mm. Osuuspankki, S-Market ja Nivalan kirjasto.

Tarjoamme palveluitamme niin kotikäyttäjille, kuin pienille yrityksille. Ratkaisemme niin pienet, kuin suuremmatkin ongelmat, nopeasti ja edullisesti. Yrittäjällä on vahva ja laaja tietämys tietotekniikkaan liittyvissä asioissa, sekä tietysti myös alan koulutusta. Lapsesta alkaen kiinnostus ja uteliaisuus tietotekniikkaan, sekä myöhemmin koko elämän mittaista opiskelua alaan liittyen, tekniikan kehittyessä jatkuvasti ja vieden meitä eteenpäin. Tästä syystä meillä pystytään tarttumaan tehokkaasti niin rauta- kuin järjestelmäpuolen ongelmiin.

Huollamme tietokoneesi, merkkiin tai malliin katsomatta. Käytämme aina laadukkaita ja yhteensopivia varaosia, ajatellen samalla myös koneen myöhempää päivittämistä tai laajentamista. Tietokone- ja järjestelmävioissa pureudumme ongelman juureen, ja tietokoneen vika selvitetään aina perusteellisesti. Selvitämme vian aiheuttajan, korjaamme sen, emmekä tyydy vain pintapuoliseen taputteluun tai ”valohoitoon”. Säästät selvää rahaa, kun kone korjataan kerralla kuntoon, eikä laitetta tarvitse saman vian vuoksi käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

Meiltä saat uudet ja käytetyt tietokoneet, oheislaitteet ja tarvikkeet. Tietokoneen korjaukset, tietokoneen osien vaihto, kaikki huoltotyöt. Myös ohjelmistot, järjestelmäasennukset, tietoturva, varmuuskopioinnit, opastus ja neuvonta kuuluvat palveluihimme. Uusiin tietokoneisiin käyttöönottoasennus sekä tietysti myös tietoturva-asiat kuntoon!

Yhteydenottolomakkeella voit laittaa meille myös palautetta, kehitysideoita, sekä myös kysymyksiä tietotekniikkaan ja tuotteisiin liittyen.

Tutustu yritykseemme myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa! Päivitämme ajantasaisia kuulumisia ja vinkkejä, sekä myös tarjouksia sosiaalisen median kautta.

Kaikissa tietokoneongelmissa käänny rohkeasti meidän puoleemme!Tervetuloa!